Posted on 11/05/2017

NRS Healthcare HQ gets a makeover!

quote
NRS Healthcare HQ gets a makeover!

It’s been all change at NRS Healthcare recently as our Head Office is rearranged and new rooms are created to accommodate the growing number of new team members.

It’s an exciting time for the UK’s leading provider of Community Equipment, Wheelchair and Clinical Services as our HQ is remodelled to enable a better working environment for various sectors of the business.

As well as a modern office expansion for our Payroll department, and a restructured layout for the dedicated members of our IT team, one of the major changes has taken place upstairs with the removal and reassignment of our large meeting room.

A new home for Team Digital

As one of the most rapidly expanding teams at NRS Healthcare HQ, our Digital members had outgrown their space downstairs and needed a new place to call home. So, after much discussion, the walls of our large upstairs meeting room were torn down to create a brand new room for our digital team – and what a transformation!

Tools
The builders set to work on creating the new Digital Room at NRS Healthcare, taking down the glass panelling of the large meeting room and opening the space into what was once the corridor.

Trashed
Next, it’s time to move the door to ensure the whole team can fit into their new home whilst also adhering to Health and Safety regulations.

From this…
Door change 2

…to this!
Door change 3

Finally, after a lot of hard work and tidying out, the room was ready to move into and now Team Digital are enjoying the much needed extra space. They’ve even been treated to their own break out area!

BEFORE
Comparison photo before

AFTER
Comparison photo after

Breakout Area before...
Break out area before

...Breakout Area after!
Breakout area 2
Breakout area 1

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Search the blog

add

Best selling products